Translate

domingo, 11 de diciembre de 2011

EXCURSIÓ PES PINARET


L'excursió pes Pinaret ha estat un èxit, Llàstima que en Marc acabés amb febre aquesta jornada!
Allà ens esperàven en Bep i na Pilar. En Bep es va quedar amb sa classe nostra, de ses granotes, i na Pilar va quedar-se amb sa classe des trens.



Abans de berenar, i perquè no quedéssim amb ganes abans de partir, en Bep ens va convidar a visitar una mica els animals domèstics. Els vam veure menjar (conills), caminar (oques), nedar (ànecs), covar ets ous (coloms), volar (coloms), menjar (vedells), enfilar-se (cabres), com feien els seus sons (galls d'indi, gallines, paons),  com eren d'esquius (vedell) i de xafarders (ases).. Vam veure els colors de les gallines menorquines, de les gallines... Els vam donar menjar, vam mirar si hi havia ous...






I després de berenar vam poder començar a descobrir es bosc. Vam observar amb molta atenció com eren alguns arbres (ullastres, alzines, pins),  algunes herbes (felivinagre, caixal de vella, bata de frare, planta de sa caramuixa,...) i també vam veure bolets diferents. Vam escoltar històries des tords, de rates sardes, de fulles que canvien de color... Finalment, vam indagar amb lupes coses més petites, vam fer un joc de tocar coses que digués en Bep, i també, un joc d'endevinar el que ens feia tocar algú, mentre anàvem amb ets ulls tancats i ens deixàvem manar!

No trobau que va retre molt?
Podem veure algunes fotos més en aquestes fotos de sa presentació, i a més podeu anar a s'enllaç des blog des Pinaret. Allà podeu escriure alguna cosa pes que cuiden es Pinaret.

ES PINARET on PhotoPeach

1 comentario:

  1. Hola granotes, va ser un matí inoblidable, ple d'aprenentatges i de jocs. En Bep va explicar moltes coses interessants i totes en contacte amb la natura, això és fantàstic!.
    Gràcies per convidar-me a acompanyar-vos.
    Montse Carné.

    ResponderEliminar