Translate

jueves, 3 de noviembre de 2011

EXCURSIÓ A S'ALBUFERA DES GRAU

El grup de ses granotes vam anar as Grau un preciós dia d’octubre. Teníem moltes ganes de descobrir coses i trobar la fotja que ens havia escrit una carta uns dies abans! De veritat, vam conviure i xalar molt tots junts!
Quan vam arribar vam fer dos grups de  fillets i filletes manera que ens vam separar amb les dues monitores que ens esperaven:  na Bego I na Júlia. Amb elles  vam descobrir tres espais ben diferenciats: BOSC, ALBUFERA I PLATJA. Només ens vam retrobar l’estoneta de berenar.

Al bosc, vam escoltar els sons molt atentament, amb els ulls tancats i vam trobar pinyes senceres i rosegades. Va ser així que vam poder pensar quins animals viuen per allà. Els ratolins sabem que hi són encara que no els hem pogut veure ja que diesen les pinyes rosegades però segur que de dia dormen i estan amagades.

A la platja, vam observar les copinyes i quins colors tenen, comparant amb els grans d’arena. Vam arribar a la conclusió que les petxines quan es trossegen, i trossegen acaben convertint-se en arena. Val la pena que n’hi hagi moltes!

A l’albufera vam aprendre a fer molt silenci perquè cap forja no s’espanti i s’amagui. Per cert, nosaltres si que les vam sentir a elles. Per  veure-les ens vam ajudar amb un teleobjectiu enorme que havíem de mirar amb un sol ull. Ha estat tot junt emocionant!

Us mostram algunes fotos de les que vam poder fer en aquesta ocasió:

excursió 11 octubre 2011 on PhotoPeach

No hay comentarios:

Publicar un comentario